Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Başkan Altay'dan yeni açıklama! Hukuki süreci de takip edeceğiz

25.11.2022 18:25:00
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’daki hayvan barınağından yansıyan görüntüler ve iki kişinin tutuklanmasına ilişkin açıklama yaptı. Başkan Altay, “Hukuki süreci de takip edeceğiz” dedi.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde, çalışanın bir köpeğe elindeki kürekle vurarak ölümüne neden olduğu görüntülerle ilgili başlatılan soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Soruşturma kapsamında Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Nevzat D. açığa alındı.

AVUKATLAR ŞÜPHELİLERİ SAVUNMAK İSTEMEDİ

Görüntülerde köpeğin başına kürekle vuran Murat B. ile köpeği sürükleyerek götüren Sefa Ç’yi Konya Barosu avukatlarının savunmak istemediği öğrenildi. Avukatların CMK sistemini kapatarak avukat atamasını engelledikleri öne sürüldü.

BAŞKAN ALTAY'DAN YENİ AÇIKLAMA

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, olaya ilişkin akşam saatlerinde yeni bir açıklama yaptı. Başkan Altay, “Tüm Türkiye’ye örnek olduğumuz bir konuda yaşanan münferit olay üzüntümüzü artırmıştır. Olayın sonuna kadar takipçisi olacağız, önlemleri artıracağız. Gözaltına alınan şahıslar tutuklandı. Yargının gereken cezayı vereceğine inanıyorum. Hukuki süreci de takip edeceğiz.” Dedi.
 

DİĞER HABERLER