Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Başkan Altay belediye seçimleriyle ilgili konuştu: Sandıktan çıkacak sonucun başımızın üstünde yeri var

09.01.2024 12:10:00
Yaklaşan belediye seçimleri hakkında konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Hepimiz bir yarışa giriyoruz ve bu yarışta belirleyici olan şey, vatandaşın önüne konulan sandık. Sandıktan çıkan sonucun da hepimizin başının üstünde yeri var” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2024 yılının ilk toplantısını Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay başkanlığında gerçekleştirdi.  Burada önemli açıklamalarda bulunan Başkan Altay, yaklaşan belediye seçimleri hakkında da konuştu. 

Başkan Altay, siyasi rekabetin arttığı seçim dönemlerinde Konya’nın siyasi nezaketi en üst seviyede yaşayan şehirlerden biri olduğuna dikkati çekti.

Bu dönemde de aynı nezaketin tüm siyasi partiler tarafından gözetileceğine inandığını kaydeden Başkan Altay şöyle devam etti: “Sonuçta hepimiz bir yarışa giriyoruz ve bu yarışta belirleyici olan şey, vatandaşın önüne konulan sandık. Sandıktan çıkan sonucun da hepimizin başının üstünde yeri var. İnşallah Konya yine bu nezaketle, bu zerafetle, bu güzellikle seçimlere gidecek ve tüm Türkiye’ye örnek bir şekilde hem seçimini gerçekleştirecek hem de Büyükşehir Meclisini teşkil edecektir. Buna inancımız tam.” (Yunus Köroğlu)

 

DİĞER HABERLER