Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü değişti

29.03.2021 11:28:00
Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulunun almış olduğu karar gereği Ali Aktaş, Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürlüğü'ne atandı.
Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Ümit Mert, Basın İlan Genel Müdürlüğü İlan Hizmetleri Müdür Yardımcılığı görevine atandı.
Konya'ya ise Basın İlan Kurumu Erzurum Şubesi'nden Ali Aktaş, il müdürü olarak görevlendirildi. Nisan ayının başında Ümit Mert, görevini Ali Aktaş'a devredecek.
Öte yandan önceki dönem Konya Basın İlan Şube Müdürü Özden Konur ise Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü Kontrol Hizmetleri Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

ALİ AKTAŞ KİMDİR?
Oltu'nun Kemerkaya Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Ali Aktaş, 1987 yılında Oltu'da doğdu. İlk ve ortaöğrenimi Oltu'da tamamlayan Aktaş, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamladı.
2013 yılında Basın İlan Kurumu Muğla İl Müdürlüğü'nde 1 yıl görev yaptıktan sonra 2014 yılından itibaren Erzurum İl Müdürlüğü'nde memur olarak görevini sürdürdü.
Aktaş, 23.03.2021 tarihinde Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulunun almış olduğu karar gereği Basın İlan Kurumu Konya İl Müdürü olarak atandı.
Evli olan Aktaş, 2 de çocuk babası.

DİĞER HABERLER