Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Bakan Pakdemirli: Tüm yangınları kontrol altına aldık

12.08.2021 16:31:00
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Burdur'un Bucak ilçesindeki orman yangınının da kontrol altına alındığını söyleyerek, "Afette aziz milletimizle ormanlarımız için tek yürek olduk. Tüm yangınları kontrol altına aldık" dedi.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Afet Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulunuyor. 

Bakan Pakdemirli, "Büyük yangınlardan dolayı tüm ülke teyakkuz halindeydi. Bu teyakkuz halinden hayatın normal akışına geçiyor olmamız lazım" dedi.
 
"Ormanlarımız için tek yürek olduk"

Burdur'un Bucak ilçesindeki orman yangınının kontrol altına alındığını belirten Bakan Pakdemirli, "Afette aziz milletimizle ormanlarımız için tek yürek olduk. Tüm yangınları kontrol altına aldık" diye konuştu.
 
 Av yasağı kararı

Pakdemirli, Antalya ve Muğla'da zarar gören devlet avlakları bölgelerinin 2021 ve 2022 yılında av döneminde ava kapatılması kararını aldıklarını açıkladı.

"Meteorolojik risk devam ediyor"

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Sinop, Kastamonu, Bartın'da yarın ve cumartesi ağır yağışın olacağını ve meteorolojik riskin devam ettiğini duyurdu.

"Yeniköy Termik Santrali tam kapasite çalışmaya başladı"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de, Yeniköy Termik Santraliyle ilgili, "Bu sabah 06.42 itibarıyla ikinci üniteyi de devreye aldık. Santral tam kapasite çalışmaya başladı" dedi.

DİĞER HABERLER