Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Avrupa’da transfer dönemi sona erdi! Konyaspor harekete geçti

08.09.2023 15:23:00
Avrupa’da yaz transfer döneminin sona ermesi, yeşil-beyazlı kurmayları harekete geçirdi. Transfer komitesi, Avrupa’da boşta kalan kaliteli oyuncuları tespit ederek takıma kazandırmaya çalışacak
Avrupa’da 2023 yılı yaz transfer döneminin sona ermesinin ardından tüm gözler Konyaspor yönetimine çevrildi. Bu yıl yaz transfer döneminde kaleci Paul Bernardoni, orta sahalar Yunus Mallı, Steven Nzonzi ve Alexandru Cicaldau, kanatlar Marlos Moreno, Louka Prip ve forvet Nelson Oliveira’yı kadrosuna katan yeşil-beyazlı kurmaylar, gözünü fırsat transferine dikti.

FIFA tarafından açıklanan yaz transfer dönemi, Avrupa kıtasında sona ermeye başladı. Futbolda gelişmiş ülkelerden olan İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa, İtalya, Hollanda ve Portekiz’de transfer dönemi sona erdi. Bu gelişmenin ardından da tüm gözler, Konyaspor yönetimine çevrildi.

Kaliteli oyuncular radarda
Avrupa kıtasında transfer döneminin sona ermesi, yeşil-beyazlı kurmayları harekete geçirdi. Yaklaşık 7 Avrupa ülkesinde boşta kalan oyuncuları araştıran yönetim, takıma en kısa sürede uyum sağlayabilecek uygun maliyetli isimleri transfer edecek. 

Bölge sınırlaması yok
Konyaspor yönetimi, fırsat transferinde bölge aramayacak. Yeşil-beyazlı kurmaylar kariyerli oyuncularda maaş, genç oyuncularda ise geleceğe yönelik kendisini geliştirebilme portföyüne bakacak. (Yunus Köroğlu) 

DİĞER HABERLER