Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Arkadaşının fotoğrafıyla provokatif paylaşım yapan kişi serbest bırakıldı

17.08.2022 11:35:00
Konya'da burun ameliyatı olan arkadaşının fotoğrafıyla sosyal medyadan provokatif paylaşımlarda bulunduğu tespit edilerek gözaltına alınan kişi serbest bırakıldı.
Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, M.B.T'nin (23) Twitter hesabından bir arkadaşının fotoğrafını paylaşarak, Türk vatandaşlarının yabancı uyruklu kişiler tarafından bıçaklanarak gasp edildiği iddiası üzerine çalışma başlattı.

Fotoğrafı paylaşılan M.E.A'nın ailesine ulaşan polis ekipleri,  gencin yabancı uyruklu kişiler tarafından bıçaklanarak gasp edilmediğini burun ameliyatı olduğunu tespit etti. 

Kısa sürede gözaltına alınan M.B.T emniyetteki ifadesinde, arkadaşı M.E.A'nın, burun ameliyatı olduktan sonra kendisine fotoğraf attığını, bu fotoğrafı yabancı uyruklularla ilgili paylaşım yapan bir Twitter hesabından komiklik olsun diye paylaştığını, yaklaşık 10 dakika sonra da arkadaşının uyarısı üzerine fotoğrafı kaldırdığını, pişman ve üzgün olduğunu söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen M.B.T, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

DİĞER HABERLER