Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Anadolu Kartalı vitesi yükseltti

25.05.2023 14:45:00
Konyaspor, Süper Lig’in 36. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Teknik direktör Aleksandar Stanojevic ve yardımcıları nezaretinde Kayacık Tesisleri’nde çalışan Anadolu Kartalı, günü taktik ağırlıklı antrenmanla değerlendirecek.

Konyaspor, Süper Lig’in 36. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin 35. haftasını bay geçen ve bundan kaynaklı olarak uzunca bir süre dinlenme fırsatı elde eden yeşil-beyazlılar, 22 Mayıs Pazartesi itibariyle Sivasspor maçının hazırlıklarına start vermişti.

Tempo yüksek
Teknik direktör Aleksandar Stanojevic ve yardımcıları nezaretinde Kayacık Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, yüksek tempoda çalışıyor. 22 Mayıs Pazartesi günü yapılan yenileme antrenmanıyla haftaya start veren Anadolu Kartalı, daha sonra vites yükseltti.

Gündem taktik
Konyaspor, taktik antrenmanlarına ağırlık vermeye başladı. Anadolu Kartalı 26 Mayıs Cuma ve 27 Mayıs Cumartesi günlerini hücum ağırlıklı taktik antrenmanla değerlendirecek. Sivasspor analizlerini tamamlayan teknik direktör Aleksandar Stanojevic, oyuncularına Sivas ekibinin eksikleri üzerinde direktifler veriyor. (Veli Şengül)

DİĞER HABERLER