Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Anadolu Kartalı Trabzon hazırlıklarında sona geldi

31.03.2024 15:21:00
Konyaspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarında sona geldi. Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada uzun bir çalışma süreci elde eden Anadolu Kartalı, 2 Nisan Salı günü yapacağı ter antrenmanıyla birlikte hazırlıklarını noktalayacak.

Konyaspor, Süper Lig’in 31. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarında sona geldi. Mili maçlar nedeniyle liglere verilen arada uzun bir çalışma süreci elde eden Anadolu Kartalı, 1 Nisan Pazartesi günü son taktik antrenmanını yapacak. Konyaspor, 2 Nisan Salı günü yapacağı ter antrenmanının ardından da kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Konyaspor ile Trabzonspor arasında; 3 Nisan Çarşamba günü Konya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak.

 

Çalışmalar, 20 Mart’tan bu yana devam ediyor

Konyaspor, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı fırsata çevirdi. Süper Lig’in 30. haftasında 15 Mart Cuma günü deplasmanda oynanan Karagümrük maçının ardından izne ayrılan yeşil-beyazlılar; 20 Mart Çarşamba günü itibariyle hazırlıklarına başlamış ve tempolu bir sürece giriş yapmıştı.

 

Konyaspor, hazırlık maçına da çıktı

Konyaspor, Trabzonspor maçının hazırlıkları kapsamında özel maça da çıktı. Yeşil-beyazlılar tarihler 27 Mart Çarşamba’yı gösterdiğinde TFF 3. Lig 3. Grup’ta yer alan pilot takımı 1922 Konyaspor ile özel maçta karşı karşıya geldi. Müsabakayı 4-0 kazanan Anadolu Kartalı, burada genç oyuncularını da görme fırsatı buldu. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER