Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Anadolu Kartalı Trabzon’a hazırlanıyor

01.11.2022 18:05:00
Konyaspor, Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin ilk 12 haftalık periyodunda 20 puan toplayan Anadolu Kartalı, zorlu rakibi karşısında puan ya da puanlar almak için sahaya çıkacak.
Konyaspor, Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin ilk 12 haftalık periyodunda 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan yeşil-beyazlılar, topladığı 20 puanla 7. sırada kendisine yer buldu. Anadolu Kartalı, ilk 12 haftada 6 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alan ve 1 puan farkla kendisinden 1 basamak üstte yer alan rakibi karşısında puan mücadelesi verecek. 

Tempo yüksek
Anadolu Kartalı, teknik direktör İlhan Palut ve yardımcıları nezaretinde tempolu bir çalışma döneminden geçiyor. Hafta başından bu yana Kayacık Tesisleri’nde antrenmanlarını sürdüren yeşil-beyazlılar, bugün ve yarını taktik ağırlıklı antrenmanla değerlendirecek.

Analizler tamam
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Trabzonspor analizlerini tamamladı. Yeşil-beyazlıların başarılı teknik patronu analizleri doğrultusunda oyuncularıyla küçük bir toplantı düzenledi. 

Hedef maksimum puan
Son haftalarda form düşüklüğü yaşayan yeşil-beyazlılar, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilecek araya maksimum puan toplayarak gitmek istiyor. Konyaspor, ligin 13. haftasında Trabzonspor, 14. haftasında ise Kayserispor’un konuğu olacak. (Mustafa Durmuş)

DİĞER HABERLER