Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Anadolu Kartalı taktik çalışacak

09.03.2023 16:54:00
Konyaspor, Süper Lig’in 26. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Aleksandar Stanojevic nezaretinde Kayacık Tesisleri’nde çalışan yeşil-beyazlılar, günü taktik antrenmanla değerlendirecek.
Konyaspor, Süper Lig’in 26. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Aleksandar Stanojevic ve yardımcıları nezaretinde çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, günü farklı hücum varyasyonlarının yer aldığı taktik antrenmanla değerlendirecek. 

Tempo yüksek
Giresunspor maçının ardından 2 günlük izne ayrılan Konyaspor, 8 Mart Çarşamba günü haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başlayan antrenman, sahada yapılan koşu, CORE ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla sürdü. Ardından 2 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yapan futbolcular; idmanı bireysel çalışmalarla tamamladı. 

Taktik antrenmanlar sürüyor
9 Mart Perşembe gününü taktik antrenmanla değerlendiren Konyaspor, farklı hücum varyasyonları üzerinde duruyor. Hatayspor’un ligden çekilmesinin ardından haftayı bay geçecek yeşil-beyazlılar, antrenmanlarda ağırlıklı olarak şut çalışacak. (Mustafa Durmuş)

DİĞER HABERLER