Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Anadolu Kartalı son maçında!

06.06.2023 14:03:00
Konyaspor, Süper Lig’in 38 ve son hafta karşılaşmasında Beşiktaş’ın konuğu olacak. 7 Haziran Çarşamba günü Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.
Karşılaşmayı Denizli bölgesi hakemlerinden Ümit Öztürk yönetecek.Konyaspor, Süper Lig’in 38 ve son hafta karşılaşmasında Beşiktaş’ın konuğu olacak. Ligde çıktığı 35 karşılaşmada 12 galibiyet, 14 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde eden yeşil-beyazlılar, hanesine yazdırdığı 50 puanla 7. sırada kendisine yer buldu. Yeşil-beyazlıların rakibi Beşiktaş ise; aynı süreçte elde ettiği 23 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 77 puan toplarken, kendisine ise 3. sırada yer edindi. Beşiktaş ile Konyaspor arasında 7 Haziran Çarşamba günü Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. 

Düdük Ümit Öztürk’te
Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Denizli bölgesi hakemlerinden Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Osman Gökhan Bilir üstlenecek. Direnç Tonusluoğlu ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.

Beşiktaş’ta 9, Konyaspor’da 4 eksik
Zorlu karşılaşma öncesinde her iki takımda da eksik oyuncular bulunuyor. Ev sahibi Beşiktaş’ta sol bek Arthur Masuaku cezası nedeniyle bu maçta forma giyemezken, kaleci Ersin Destanoğlu, sağ bek Onur Bulut, stoperler Tayyip Talha Sanuc ile Romain Saïss, sağ kanatlar Rachid Ghezzal ve Nathan Redmond, orta sahalar Alexandru Maxim ile Dele Alli de sakatlıklarından dolayı bu maçta görev alamayacak. Konuk Konyaspor’da ise kart cezalısı olan stoper Francisco Calvo’nun yanı sıra sakatlıkları devam eden orta saha Endri Çekiçi ile forvetler Muhammet Demir ile Uche İkpeazu Beşiktaş’a karşı forma giyemeyecek. 

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i
Teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte 4-2-3-1 sistemini benimseyen Beşiktaş’ın Konyaspor’a karşı da yine aynı sistemle sahada yer alması bekleniyor. Siyah-beyazlıların kalesinde Mert Günok (34), savunma 4’lüsünde Valentin Rosier (2), Necip Uysal (20), Welinton (23) ve Umut Meraş (77), 2’li ön liberoda Salih Uçan (8) ve Amir Hadziahmetovic (19), 3’lü orta sahada Jackson Muleka (40), Gedson Fernandes (83) ve Cenk Tosun (9), forvette ise Vincent Aboubakar’ın (10) görev alması bekleniyor.

Konyaspor’un muhtemel 11’i
Teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile birlikte 4-2-3-1 sistemini benimseyen Konyaspor’un, Beşiktaş’a karşı da aynı dizilişle sahada yer alması bekleniyor. Yeşil-beyazlıların kalesinde İbrahim Sehic (13), savunma 4’lüsünde Ahmet Oğuz (22), Adil Demirbağ (4), Kahraman Demirtaş (20) ve Guilherme Sitya (12), 2’li ön liberoda Soner Dikmen (14) ve Bruno Paz (80), 3’lü orta sahada Mehmet Ali Büyüksyar (42), Alejandro Pozuelo (24) ve Marlos Moreno (70), tekli forvette ise Mame Diouf’un (99) forma giymesi öngörülüyor. (Elif Sağlam)

DİĞER HABERLER