Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Anadolu Kartalı’nın hanesine hükmen 3-0’lık galibiyet yazılacak

14.04.2023 14:12:00
Normal fikstürde Süper Lig’in 29. haftasında bu hafta sonu Gaziantep Futbol Kulübü’ne konuk olması gereken Konyaspor, deprem nedeniyle Gaziantep ekibinin ligden çekilmesinden dolayı haftayı bay geçecek.
Konyaspor haftayı bay geçecek. Normal fikstürde Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü'ne konuk olması gereken Konyaspor, depremden dolayı Gaziantep ekibinin ligden çekilmesinin ardından haftayı bay geçecek. Anadolu Kartalı haftayı maç yapmadan geçerken, hanesine ise hükmen 3-0'lık galibiyet yazılacak.

25. haftayı da bay geçmişti
Anadolu Kartalı, Süper Lig'in 25. haftasını da bay geçmişti. 10-13 Mart tarihlerinde oynanan 25. hafta maçlarında da Hatayspor'a konuk olması gereken yeşil-beyazlılar, yine deprem nedeniyle Hatayspor'un ligden çekilmesinin ardından bu haftayı da maç yapmadan hükmen 3-0'lık galibiyetle geçmişti. 

Hedef Adana Demir
Haftayı bay geçen Konyaspor, rotasını hafta içi mesaisinde oynanacak Adana Demirspor maçına çevirdi. Teknik direktör Aleksandar Stanojevic ve yardımcıları nezaretinde tempolu bir çalışma döneminden geçen yeşil-beyazlılar, Adana Demirspor analizleri doğrultusunda antrenmanlarını sürdürüyor.
(ELİF SAĞLAM)

DİĞER HABERLER