Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Anadolu Kartalı’nda transfer harekatı!

14.06.2023 11:59:00
Konyaspor, yeni sezon planlaması için geri sayıma geçti. İç transferde sözleşmesi sona eren 2 isimle görüşmelerini sürdüren yeşil-beyazlı kurmaylar, dış transferde ise teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile yapılacak toplantıyı beklemeye başladı .
Yeşil-beyazlı kurmaylar iç transferde sözleşmesi sona eren 2 oyuncuyla masaya otururken, dış transferde ise teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile yapılacak toplantıyı beklemeye başladı.Sırp teknik adamın 2 hafta sonra Konya’ya gelerek yönetimle bir toplantı yapacağı öğrenildi.
2 oyuncu masada
Yeşil-beyazlı kurmaylar iç transferde 2 oyuncuyla masaya oturdu. Anadolu Kartalı’nda yarım sezonluk sözleşme yapılan orta saha Alejandro Pozueolo ve kanat oyuncusu Marlos Moreno ile gelecek sezon için de anlaşma sağlanmak isteniyor.

3 oyuncuyla yollar ayrıldı
Öte yandan Konyaspor’da sözleşmesi sona eren 3 oyuncuyla da yola devam edilmeyecek. Takımda kiralık olarak bulunan forvet Mahir Emreli ve orta saha Andreas Bouchalakis’in yanı sıra, sözleşmesindeki opsiyon kullanılmayan Endri Çekiçi takımdan ilk ayrılan isimleri oluşturdu. (Tahir Yılmaz)

DİĞER HABERLER