Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Anadolu Kartalı’nda hazırlıklar sürüyor

13.07.2022 15:48:00
Anadolu Kartalı’nda, yeni sezon hazırlıkları sürüyor. 2. Etap Erzurum kampını 7 Temmuz’da noktalayan ve 10 Temmuz’dan bu yana da Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde çalışan yeşil-beyazlılarda, yeni transferler de takıma uyum sağlamaya başladı
Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. UEFA Konferans Ligi’ne katılacak olmasından dolayı sezonu erken açan yeşil-beyazlılar, 20 Haziran’da Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde topbaşı yapmıştı. 25 Haziran’da ilk etap hazırlıklarını noktalayan Anadolu Kartalı, 27 Haziran ile 7 Temmuz arasında da Erzurum’da 2. Etap hazırlıklarını gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılar, 10 Temmuz’dan bu yana Konya’da 3. Etap hazırlıklarını sürdürüyor. 

ANTRENMANLAR TAM GAZ
Yeşil-beyazlılarda antrenmanlar da tam gaz devam ediyor. Teknik direktör İlhan Palut ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, aktivasyon ve mobilizasyon çalışması ile başladı. Futbolcular 5’e 2 ile devam eden hazırlıklarını çift kale maç ile sonlandırdı.

TAKVİYELER UYUM SAĞLIYOR
Yeni sezonda sağ bek, stoper, orta saha ve kanat bölgelerine takviyeler gerçekleştiren Konyaspor’da, yeni oyuncuların takıma ve takım oyununa her geçen gün uyum sağladığı öğrenildi. Anadolu Kartalı dış transferde 10 futbolcuyu renklerine bağlamıştı.

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA, BATE TAKTİĞİ
Yeni sezon hazırlıklarının 3. etabını sürdüren Konyaspor, son hazırlık maçını 15 Temmuz Cuma günü İstanbul’da oynayacak. Burada Başakşehir ile karşılaşacak Konyaspor, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda oynayacağı BATE Borisov maçının taktiğini sahaya yansıtmaya çalışacak. (Hasan Yıldırım) 

DİĞER HABERLER