Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Anadolu Kartalı’nda gündem genel kurul

20.07.2023 14:49:00
1 Ağustos Salı günü Olağanüstü Genel Kurul’a gidecek Konyaspor’da, mevcut yönetimin göreve devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Peki, kulislerde dolaşan söylentiler ne?
Konyaspor’da gündem, Olağanüstü Genel Kurul… 17 Temmuz Pazartesi günü yapılan haftalık yönetim kurulu toplantısında Olağanüstü Genel Kurul kararı alınırken, yeşil-beyazlı camianın sandık başına gitmesi için de 1 Ağustos Salı günü belirlenmişti. Genel kurul için geri sayım başlarken, kulislerde de çeşitli söylentiler boy göstermeye başladı.

Mevcut yönetim devam edecek mi?
Anadolu Kartalı’nda mevcut başkan Fatih Özgökçen’in göreve devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. 5 Haziran 2021 tarihinde Konyaspor başkanlığına seçilen Özgökçen, Aralık 2023’te de değişen yasa gereği gidilen genel kurulda güven tazelemişti. 1 Ağustos’ta yapılacak Olağanüstü Genel Kurul’da mevcut başkan Fatih Özgökçen’in görevine devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Kulislerde Özgökçen’in listesini daha da güçlendirerek güven tazeleyeceği dolaşmaya başladı.

Başkan değişecek mi?
Konyaspor başkanlığı için farklı isimler de ortaya atıldı. Kulislerde; şehrin bazı iş insanları bir oluşuma giderek Anadolu Kartalı’nın yönetimine talip olacakları iddiaları dolaşmaya başladı. Bu söylentilerin aslı olup olmadığı henüz bilinmiyor. Zira işaret edilen oluşumdan konuyla ilgili olarak henüz bir açıklama gelmedi. (Elif Sağlam)

DİĞER HABERLER