Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Altyapı her zamankinden daha değerli

11.06.2021 17:43:00
Konyaspor’un yeni başkanı Fatih Özgökçen’in, sadece genç oyunculara bonservis ödemeyi düşünmesi, altyapıyı her zamankinden daha değerli kıldı. Yeşil-beyazlı camiada altyapının Kayacık Tesisleri’ne taşınmasının da genç oyuncuların gelişimini olumlu yönde etkilemesi bekleniyor
Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’da, yeni başkan Fatih Özgökçen’in politikası altyapıyı daha değerli kıldı. 5 Haziran’da yapılan Olağanüstü Genel Kurul ile yeşil-beyazlı kulübün yeni başkanı seçilen Özgökçen, bu sezon sadece genç oyunculara bonservis ödemeyi planlıyor. Özgökçen’in bu politikası, altyapının her zamankinden daha değerli olduğunu gözler önüne serdi.

GENÇ MİLLİLER, AKADEMİDE YETİŞİYOR
Süper Lig’de mücadele eden Konyaspor ve 2. Lig’de mücadele eden pilot takımı 1922 Konyaspor’un altyapıları, geçtiğimiz yıllarda ‘Konyaspor Akademisi’ adı altında, bir çatıda toplanmıştı. Bu doğrultuda resmiyette 2 farklı kulübün altyapısı bir arada buluşurken, Konyaspor Akademisi adıyla faaliyetlere başlanmıştı. Yüzlerce genç oyuncunun buluşma noktası haline gelen akademi, her yıl milli takımların çeşitli alt yaş gruplarına oyuncu göndermeyi başardı. 

KAYACIK’A TAŞINACAKLAR
Bir önceki dönemin başkanı Hilmi Kulluk tarafından projelendirilen ve tüm detayları tamamlanan yeni Kayacık Tesisleri’nin tamamlanması, altyapı için de olumlu yönde etki göstermesi bekleniyor. Normal sezonda Tatlıcak Tesisleri’nde bulunan genç oyuncular, Konyaspor A takımının yeni tesislerinin tamamlanmasıyla birlikte Kayacık’taki eski tesise yerleşecek. Genç oyuncuların A takıma yakınlığının, oyuncuların gelişimi noktasında da önemli rol oynaması planlanıyor.

(Haber-Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER