Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Ali Kireş: Burada kalıcı olmak istiyoruz

27.09.2023 13:58:00
14-15 Ekim’de başlayacak Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Konya takımlarından olan Ömeranlıspor’un başarılı futbolcularından Ali Kireş, takımın genel durumu ve hedefleriyle ilgili olarak konuştu.
Kontv’ye özel olarak değerlendirmelerde bulunan Konyalı futbolcu, “Yaklaşık 1 aydır antrenmanlarımız devam ediyor. Yoğun ve ağır bir çalışma döneminden geçiyoruz. Sezona iyi başlamak için bu çalışmaları yapmamız gerekiyor. Bizler zorlanıyoruz ama sezon başlangıcının iyi olması lazım” dedi.

“Şampiyonluğa zor ulaştık”
Konya Süper Amatör Lig’de birçok kez şampiyonluğun eşiğinden döndüklerini ifade eden Kireş, “Geçen sezon iyi bir takım kurulmuştu. Ona rağmen şampiyonluğa zor ulaştık. Play-out maçında Bölgesel Amatör Lig’den gelen Çatalhöyük Çumra Belediyespor’u mağlup ederek buraya çıktık. Zor bir lig. Süper Amatör Lig gibi değil. Burada oynayan arkadaşlarımız var. Ek olarak genç arkadaşlarımız da var. İnşallah bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Taraftarımızın ilgisi çok fazla. Her yerde bizi destekliyorlar. Yönetimimiz hiçbir yerde bizleri yalnız bırakmadılar sağ olsunlar. Herkes hemen hemen her gün geliyor” diye konuştu.

“Tüm takımlara başarılar diliyorum”
Yeni sezondaki tüm Konya takımlarına başarılar dileyen Kireş, “Bizim bu sezonki hedefimiz Bölgesel Amatör Lig’de Konya takımları arasında birinci olmak. Tüm Konya takımlarına başlarılar diliyorum. İnşallah güzel bir sezon geçer” ifadelerini kullandı. 

DİĞER HABERLER