Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Aleksandar Stanojevic gençleri gördü

23.07.2023 12:50:00
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, 10-22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen 2. etap Erzurum kampında genç oyuncuları gördü. Sırp teknik adam burada oynanan 3 hazırlık maçında da ağırlıklı olarak genç oyunculara görev verdi
Süper Lig’de 2023-24 sezonu hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, 2. etap Erzurum kampını tamamladı. 10-22 Temmuz tarihlerini Erzurum kampıyla değerlendiren yeşil-beyazlılar, burada 3 hazırlık maçına çıktı. Anadolu Kartalı’nda teknik direktör Aleksandar Stanojevic’in, bahse konu süreçte genç oyunculara ağırlık vermesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Kale tamamen gençlerin
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Erzurum’da oynanan 3 hazırlık maçında tamamen genç file bekçilerine görev verdi. Sırp teknik adam Deniz Ertaş ile 2, Mehmet Erdoğan’la ise 1 maça ilk 11’de başlayıp uzunca bir süre onları takip etti.

Kanatlar da gençlerin
Aleksandar Stanojevic sadece kalede değil, savunma hattında ve kanatlarda da genç oyunculara görev verdi. Sırp teknik adam stoper Metehan Mert ile 2, orta saha Niko Rak ile 1, kanat Mehmet Ali Büyüksayar ile 2 ve Ataberk Karababa ile 1 maça ilk 1’de başladı. Stanojevic’in genç oyuncuları olabildiğinde oyunda tutması da dikkatlerden kaçmadı. (Yunus Köroğlu)

DİĞER HABERLER