Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Akşehirspor için 4 final maçı!

01.04.2024 12:27:00
Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Akşehirspor, 2023-24 sezonunun kalan 5 haftasında 4 final maçına çıkacak. 49 puanlı lider Niğde Belediyespor’un 3 puan gerisinde yer alan kırmızı-beyazlılar, son ana kadar şampiyonluğu kovalayacak!

Normal fikstürde bu hafta Mersin Camspor ile karşılaşması gereken Akşehir ekibi, Akdeniz ekibinin ligden çekilmesinin ardından haftayı hükmen 3-0'lık galibiyetle geçecek. Akşehirspor takip eden haftalarda ise Suvermez Kapadokyaspor (D), Sarıçam Kürkçülerspor, Ceyhanspor (D) ve Anamur Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. Kırmızı-beyazlılar bu maçların tamamını kazanarak Niğde ekibinin puan kaybetmesini bekleyecek. 


Niğde’nin Sarayönü ile maçı var! 
Akşehirspor’un 3 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Niğde Belediyespor, kalan 4 haftada çok kritik maçlara çıkacak. Niğde ekibi bu süreçte; başka bir Konya temsilcisi olan Sarayönü Belediyespor ile de karşılaşacak. Bu hafta Erdemli Belediyespor’u ağırlayacak Niğde ekibi, takip eden haftada ise Sarayönü Belediyespor’un konuğu olacak. Niğde Belediyespor, 3-0'lık Mersin Camspor maçının ardından Suvermez Kapadokyaspor ile deplasmanda karşılaşıp, Sarıçam Kürkçülerspor maçıyla sezonu tamamlayacak. Zorlu fikstürde şüphesiz tüm gözler; Sarayönü’nde oynanacak karşılaşmada olacak. (Veli Şengül)

 

DİĞER HABERLER