Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Akşehir’de Talha Bora Öge ile şiir ve türkü şöleni

19.02.2022 12:19:00
Akşehir Belediyesi kültürel etkinlikleri kapsamında; Radyo Programcısı ve Şair Talha Bora Öge’yi, Akşehirli sevenleriyle buluşturdu.
Akşehir Belediyesi önderliğinde Genç Nasreddinler Derneği (GENAS) ve Şehri Beyza Gençlik Derneği’nin katkılarıyla Akşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören programda, Talha Bora Öge seslendirdiği şiirlerle programa katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.
"Nam-ı Diğer Gölge" olarak tanınan Radyo Programcısı ve Şair Talha Bora Öge ve orkestrası gecede türkü ziyafeti de sundu. Öge’nin orkestrasında yer alan Akşehirli Sanatçı Dr. Erhan Uslu, gece boyunca söylediği türküler ve bağlamasıyla izleyenleri mest etti.

Programa; Akşehir Garnizon Komutanı Tolga Yuvalı,  Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, bazı kamu kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sempatik tavırları ve kendine özgü üslubu ile dikkat çeken Öge, sanat yaşamı süresince başından geçen ilginç olayları da hayranlarıyla paylaştı. 

Program sonunda Talha Bora Öge ve Sanatçı Dr. Erhan Uslu’ya birer plaket takdim eden Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya “Akşehir’de değerli Talha Bora Öge’yi ve hemşehrimiz Dr. Erhan Uslu’yu ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz.

Çok güzel bir gece oldu. Siz değerli hemşehrilerimizi böyle güzel etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz. Talha Bora Öge ve ekibine bu güzel gece için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bugüne kadar sahne aldığım en güzel yerlerden ve en güzel ortamlardan biriydi diyen Talha Bora Öge'de, "Bu güzel programı hiç unutmayacağım, hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. Bundan sonraki programlarımda bir daha kitaplarımı imzalamayacağım, Akşehir kitaplarımı imzalayacağım son programım olacak" dedi.

Programın sonunda Talha Bora Öge, hayranlarına kitaplarını imzalayıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

DİĞER HABERLER