Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Akşehir’de Ramazan’ın en güzel iftarı

17.04.2022 10:58:00
Akşehir’de yaşayan yetim, öksüz çocuklar ve aileleri, Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
İslam İşbirliği Teşkilatı’nın aldığı bir kararla Ramazan ayının 15’inde kabul edilen “Dünya Yetimler Günü” dolayısıyla Akşehir Belediyesi tarafından bir iftar programı düzenlendi.

Akşehir Belediyesi Hıdırlık Sofrası’nda düzenlenen, ilçede yaşayan yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerinin davet edildiği iftara, Akşehir Kaymakamı İsmail Küreci, Garnizon Komutanı Albay Tolga Yuvalı, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Gök, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, İlçe Müftüsü Ahmet Müjdeci katıldı. 

İftar yemeği öncesi masaları eşi Ayşegül Akkaya ile birlikte tek tek ziyaret eden Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, çocuklarla sohbet edip, vatandaşların Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ederek hayırlı iftarlar diledi.
İftar sonrasında bir konuşma yapan Başkan Akkaya “Çok kıymetli misafirlerimiz; geleceğimizin teminatı olan yavrularımız, bu iftarda sizler davetimizi kırmadınız, teşrif ettiniz beraber olduk, hepinizden Allah razı olsun. Allah oruçlarımızı mübarek eylesin, kabul eylesin, İnşallah daha nice Ramazan aylarında böyle birlikte olalım.. Bu gibi güzel kutsal aylar, geceler, bayramlar inşallah ülkemizin birlik beraberliğine vesile olsun” dedi.

İftar sonrasında Akşehir Belediyesi tarafından çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı yapılıp, rüzgar gülü, ve balon dağıtıldı. Yine iftara katılan çocuklar palyaço ve çizgi film karakterlerinin maskotları ile oynayarak bol bol fotoğraf çektirdi.

DİĞER HABERLER