Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

AKOM tarih verdi! İSTANBUL’DA KAR ALARMI! Her yer beyaza bürünecek. İstanbul’a kar ne zaman gelecek? İşte tarihi…

06.01.2024 09:55:00
Yeni yılda hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, meteoroloji ve AKOM’dan İstanbul için kar uyarıları peş peşe geldi. İstanbul’da hava sıcaklıkları 5 ila 8 derece birden düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 7 günlük hava tahmin raporuna göre yurt genelinde kar yağışı etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan hava tahmini raporun da,  ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kayseri çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL’A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Yeni yıla güneşli giren İstanbul’da gelecek haftadan itibaren soğuk havaların etkili olması bekleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve AKOM, şehrin 8 Ocak Pazartesi akşamından itibaren Sibirya soğuklarının etkisine gireceği ve Salı, Çarşamba günleri de kar yağışının beklendiğini bildirdi.

İSTANBUL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

İstanbul’da bugün hava kapalı geçecek. En düşük hava sıcaklığı 9 derece, en yüksek 16 derece olması bekleniyor. 9 Ocak Salı günü itibariyle hava sıcaklığının 3 derecelere ineceği tahmin edilirken kar yağışının da beklendiği bildirildi.

 

DİĞER HABERLER