Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda gözaltı sayısı 17'ye yükseldi!

11.02.2024 17:09:00
İçişleri Bakanı Yerlikaya, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki saldırıya ilişkin 17 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Dün AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya saldırıya ilişkin açıklamada bulundu.

Bakan Ali Yerlikaya'nın açıklamalarından öne çıkanlar: 

 

Dün Küçükçekmece'de silahlı bir saldırı meydana gelmiş, bir vatandaşımız ağır yaralanmıştır. 57 ayrı adrese düzenlenen operasyonlarda 17 şahıs gözaltına alındı. Bunlarla beraber 3 ruhsatsız silah da ele geçirildi. Operasyonlarımız devam ediyor. 

 

Diğer seçimlerde de olduğu gibi 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde de huzur ve güven içersinde geçirmek için gerekli tedbirleri almaya devam ediyoruz.

 

Biz şehir eşkıyalarına, organize suç örgütlerine, halkımızın huzurunu kaçırmaya çalışanlarla, milletimizin canına ve malına kast eden suç odaklılarla mücadelemizi sürdüreceğiz.  Milletimizin huzurunu bozanların huzurunu kaçırmaya devam edeceğiz.  

DİĞER HABERLER