Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

AK Parti Kadın Kollarından anlamlı etkinlik

23.03.2021 19:12:00
AK Parti Konya İl Kadın Kolları tarafından 'Şehitler Haftası' etkinlikleri kapsamında Şehit ve Gaziler için fidanlar toprakla buluşturuldu.
AK Parti Konya İl Kadın Kolları, Şehitler Haftası dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Şehitler Haftası etkinlikleri kapsamında fidanlar toprakla buluşturuldu.

AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan Candan yaptığı açıklamada, "Şehitler Haftası münasebetiyle şehit yakınları ve gazilerimizle birlikte şehrimizde 453 şehit ve 804 gazimiz  adına Şehitler Ormanı'nda fidanları toprakla buluşturduk. Bugün cennet vatanımızda rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamamızı şehit ve gazilerimize borçluyuz. Bugüne kadar vatan toprakları için canını çekinmeden feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor,  yaşamını devam ettiren gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. Allah hepsinden razı olsun." dedi. 

AK Parti Konya İl Kadın Kolları öncülüğünde düzenlenen programa; Konya Bölge Orman Müdürü  Cafer Bal, Konya Şehit Aileler Derneği Başkanı Recep Pakdemir ve dernek üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Süleyman Ege ve dernek üyeleri, Konyalı hayırsever Aynur Kasabalı ve kadın kollarından pek çok teşkilat mensubu katıldı.

DİĞER HABERLER