Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

AK Parti Genel Başkan Yardımcılarına ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

27.03.2021 15:24:00
KONTV Yönetim Kurulu Başkanvekili Nurettin Kılıç, geçmiş dönem Siirt Belediye Başkanı ve AK Parti Milletvekili Mervan Gül ve önceki dönem AK Parti Batman İl Başkanı Muzaffer Bağ, genel başkan yardımcısı olarak seçilen Hayati Yazıcı, Efkan Ala, Hamza Dağ ve Ali İhsan Yavuz’u ziyaret ederek, yeni görevleri dolayısıyla hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Önceki dönem Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile bir araya gelen ekip, daha sonra önceki dönem İçişleri  Bakanı ve AK Parti Dış İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Alâ’yı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ala, “Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda, 2023 için el ele hep birlikte çalışacağız” dedi.

Yeniden AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Ali İhsan Yavuz da ziyaretlerine gelip hayırlı olsun dileklerinde bulunan tüm dostlara teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 75 kişilik MKYK listesinde yer alan isimlerden biri de Hamza Dağ oldu. AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak seçilen Hamza Dağ, büyük ve güçlü Türkiye için var gücüyle çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

DİĞER HABERLER