Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz? Resmi İlanlar

AK Parti'den üniversite gençliğine iftar

03.06.2017 11:27:00
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Gençlik Kolları tarafından yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı bir iftar programı düzenledi.
AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Bosna Hersek Mahallesi Pazar Yerinde üniversite öğrencilerine yönelik "Gençliğin Gönül Sofrası" adlı iftar programı düzenledi.        


Sorgun: Bugün Ramazan'ın en güzel iftarında sizlerle beraberiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun program öncesi vatandaşa hitap etti. Sorgun "Değerli kardeşlerim bugün elhamdülillah bir haftalık Ramazan'ın en güzel iftarında bir aradayız. Biz birazdan iftar edeceğiz ama nöbet yerlerinde nöbet tutan asker ve polislerimiz var. Onlar bir taraftan elleri tetikte nöbet beklerken bir taraftan da iftar saatini bekliyor ve bir taraftan iki gün önce yaşadığımız gibi şahadeti bekliyor, şahadete eriyor. Şu birlik ve beraberliğimizi sürdürmek için sınırlarımızda nöbet bekliyorlar. Burada iftar ederken onları unutmamak gerekiyor. Suriye'de, Irak'ta, Filistin'de böyle bir arada iftar edemeyen kardeşlerimiz var. Bize şu güzel tabloyu çok görenler var. Cenabı Hak birliğimizi beraberliğimizi bozdurmasın. Burası bizim ana yurdumuz, başkalarının birliği beraberliği bozulduğunda herkes buraya gelir ama Allah morusun buranın birliği beraberliği bozulursa bizim gidecek yerimiz yok' dedi.


AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat geldi. Arat "Başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere tüm AK Parti kadroları olarak gençliğimizle ülkenin geleceği için çalışıyoruz. Üretmeye çalışıyoruz, sizler en iyisine layıksınız' dedi.



Üniversite döneminin gençliğin en güzel dönemi olduğunu belirten AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta da gençlere seslenerek "Bu dönemlerinizi en iyi şekilde değerlendirmenizi temenni ediyorum. Bu iş sadece emek işi değil gönül işidir. Gönül istediği için bugün buradayız ve beraberiz' dedi.



AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Talha Yıldırım ise organizasyon dolayısıyla Konya gençliğine teşekkür etti. 



AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Sait Çelik de konuşmasında referandumda seçilme yaşının 18'e çekilmesine değindi. "Seçilme yaşı 18'e indirilerek erken yaşta sorumlulukları almamızın önü açıldı" diyen Çelik, Ak Parti'nin her zaman bir gençlik partisi olduğunu ifade etti. Çelik “Cumhurbaşkanımız gençlerin her alanda önünü açmıştır.  Nitekim ilk kongrede genel merkez  yönetimde gençlere fazlaca yer vermiştir. Kardeşlerim unutmayalım tarih yazmış dedelerin torunlarıyız ve yeniden tarih yazmak zorundayız' dedi.


 

DİĞER HABERLER