Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: Konya'dan çok güçlü bir destek bekliyoruz

17.03.2024 14:25:00
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Konya mitinginde konuştu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da yerel seçimlerde Konya'nın her zamanki gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı adaylarından yana duruş sergileyeceğinden emin olduğunu belirterek, "31 Mart akşamında Konya'nın efsane başkanı Uğur İbrahim Altay ve tüm belediye başkanlarımıza sizlerden çok güçlü bir destek bekliyoruz." dedi.

Türkiye'nin bütün şehirleri için çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini belirten Göktaş, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde şehirlerimizin her birini birer marka haline getirdik. Bizim mücadelemiz devletimizi, milletimizi yüceltme mücadelesidir, eser ve hizmet mücadelesidir, güçlü Türkiye mücadelesidir. Konya, Türkiye'nin, Anadolu'nun kalbidir. Bu kutlu şehir AK Parti davasının, eser siyasetinin, hizmet siyasetinin sarsılmaz kalesidir. Konya her zaman liderinin arkasında dimdik durmuştur. Bugün de buradasınız. Allah razı olsun." diye konuştu.

DİĞER HABERLER