Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Ahmet Çalık’ın Kur'an-ı Kerim okuduğu anın görüntüleri ortaya çıktı

17.01.2022 14:17:00
Konyasporlu Milli futbolcu Ahmet Çalık’ın Kur'an-ı Kerim okurken çekilen görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Geçtiğimiz günlerde Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu Milli futbolcu Ahmet Çalık, tüm Türkiye’yi hüzne boğdu.

Spor camiasının yanı sıra öğrencisinden esnafına kadar her kesimden insanın yas tuttuğu elim trafik kazasının ardından Çalık’a ait görüntüler de çıkmaya başladı.   

O görüntülerin birinde Ahmet Çalık’ın Kur'an-ı Kerim okumaya hazırlandığı sırada yanında bulunanlardan birinin o anı kayıt altına aldığı görüldü. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından milli futbolcunun güzel ahlakı birçok izleyicinin büyük ilgisini gördü.

Ahmet Çalık için maç öncesi anma töreni düzenlenecek 
Öte yandan Konyaspor, yarın Adana Demirspor ile oynayacağı maç öncesi Ahmet Çalık için anma töreni düzenleyecek. Ahmet Çalık anısına basılan 10 bin adet atkını taraftara dağıtılacağı öğrenildi. Maçın 6.dakikasında ise taraftar sahaya karanfil atacak. 

Ahmet Çalık'ın ailesi Suriye'deki mazlumları unutmadı
Ahmet Çalık’ın vefatının ardından Çalık ile çalışan birçok teknik direktör ve beraber futbol oynadığı arkadaşları yardımsever kişiliğini anlatmıştı. Ahmet Çalık’ın ailesi, İHH İnsani Yardım Derneği aracılığı ile çocuklarının hayrına Suriye’deki savaş mağduru mazlumlara dağıtılmak üzere 750 aile için gıda kolisi bağışladı. (Konhaber / Kemal Sayın)

DİĞER HABERLER