Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

“Adana’da 1 puan iyi”

25.10.2022 10:27:00
Konyaspor’un eski gol krallarından Yunus Altun, Süper Lig’in 11. haftasında oynanan Adana Demirspor - Konyaspor maçını yerinde takip edenler arasındaydı. Altun, zorlu maçın ardından Kontv’ye özel değerlendirmelerde bulundu.
Yunus Altun, Adana’dan alınan 1 puanın değerli olduğunu vurguladı. Altun, “Konyaspor lidere karşı iyi mücadele etti. Böyle maçlarda yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Konyaspor buradan 1 puan aldı. Sonuçta ikinci maç Konya’da. Konyaspor zaten iç sahadaki maçlarında taraftarının da desteğiyle iyi sonuçlar elde edebilecek potansiyelde. Konyaspor’u tebrik ediyorum. Adana zor bir deplasmandı. İyi mücadele etti” dedi.

“Konyaspor da mütevazı İlhan Hoca da”

Altun, “Konyaspor mütevazı bir takım. İlhan Hoca da mütevazı bir insan. Hatayspor’da kendisiyle beraberdik. Yardımcısı Osman Demir de benim takım arkadaşım. Çok iyi insanlar. İyi antrenörler. Konya’ya yakışır bir şekilde yollarına devam ediyorlar. İnşallah yolun sonunda hedefledikleri yerde olurlar. Buradan bütün Konya halkına ve taraftarlara eski bir gol kralları olarak selamlarımı gönderiyorum” diye konuştu.

Haber: Mustafa Durmuş

DİĞER HABERLER