Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan sokak köpeği açıklaması: Bu sorun mutlaka çözülmeli

17.04.2024 10:18:00
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı ile birlikte sokak köpeklerine ilişkin hazırladıkları çalışmada sona geldiklerini belirtti. İnsanların can emniyetinin başta gelen görevleri arasında olduğunu ifade eden Tunç, “Bu sorun mutlaka çözülmeli” dedi.

Vatandaşlar, Türkiye'nin en büyük sorunu haline gelen başıboş köpeklerle ilgili yetkililerden bir çözüm bekliyor. Başıboş köpek sorunu Habertürk ekranlarında konu oldu. 'Gün Başlıyor' adlı programın sunucusu Fevzi Çakır, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un yaptığı özel açıklamaları anlattı. “Bu sorun mutlaka çözülmeli”
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un yaptığı özel açıklamaları anlatan Fevzi Çakır, şu ifadelere yer verdi:
"Dün sayın bakanla bir temasım oldu. Tunç, Bu sorunun mutlaka çözülmesi gerektiğini ifade etti. 


"Hayvanların korunması hususunda hepimiz hassasız"
Hayvanların korunması hususunda hepimiz hassasız, can dostlarımızı her türlü kötü muameleden korumak için gerekli tedbirleri almaya devam ederken insan sağlığı ile ilgili hassas dengeyi göz etmemiz gerekli.“3 bakanlığın yürüttüğü çalışmada artık sona gelindi”
İnsanımızın can emniyeti başta gelen görevimiz. Bu konuda yürüttüğümüz Adalet Bakanlığı, Tarım Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı olarak bir çalışmamız var. Taslak çalışmamızı TBMM’nin takdirine sunacağız.' dedi.  3 bakanlığın yürüttüğü çalışmada artık sona gelindiğini ifade etti."

 

 

DİĞER HABERLER