Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Abdullah Baba Vakfı kurban hazırlıklarını tamamladı

03.07.2022 19:40:00
Yaptığı yardımlarla yurt içi ve yurt dışında mazlum insanları sevindiren, çok ses getiren Abdullah Baba Vakfı İnsani Yardım 2022 kurban organizasyonları için Nijer’de.
Ülkemizin dört bir yanında insani yardım hizmetlerine devam eden Abdullah Baba Vakfı, mazlumlara umut olmaya devam ediyor. 2022 yılı kurban faaliyetleri kapsamında yurt içi ve yurt dışında kurban hazırlıklarını tamamlayan Abdullah Baba Vakfı, binlerce aile için kurban dağıtımında bulunacak.

Bu yıl Nijer’de kurban kesimlerini gerçekleştirecek olan Vakıf, Nijer Eski Başbakanı ve şimdiki Meclis Başkanı Seyni Oumarou’yu ziyaret etti.

Seyni Oumarou, Türkiye’ye ve Nijer için yardımda bulunan tüm hayırseverlere şükranlarını iletti.
Seyni Oumarou, “Ülkemiz maalesef zor durumda. Ülkemizin gelişmesi, halkımızın refah içerisinde yaşaması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz fakat imkânlarımız maalesef kısıtlı. Zorda kalanların yardımcısı olan ve herkesin yardımına yetişmeye çalışan Türkiye bizim en büyük destekçimiz. Abdullah Baba tarafından ülkemize yapılan yardımlar bizi çok mutlu ediyor. Açılan su kuyuları, kesilen kurbanlar ve yemek organizasyonları için Abdullah Baba’ya ve tüm hayırseverlere şükranlar sunuyorum.” dedi.

DİĞER HABERLER