Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Abdülkerim Bardakcı, transfer sezonunun gözdesi

03.06.2021 23:51:00
Konyaspor’un stoperi Abdülkerim Bardakcı, transfer döneminin gözdesi oldu. Bu sezon 39 maçta forma giyen ve takıma 3 gol 3 asistlik bir katkı sağlayan Konyalı futbolcu; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın radarına girdi
Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’un stoperi Abdülkerim Bardakcı, transfer döneminin gözdesi oldu. Bu sezon yeşil-beyazlı formayla 39 maçta görev alan ve takıma 3 gol 3 asistlik bir katkı sağlayan Konyalı futbolcu, yine bu sezon Şenol Güneş tarafından A Milli Futbol Takımına da davet edilmişti. Ortaya koyduğu performansla göz dolduran 26 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da radarına girdi.

A MİLLİ TAKIMA KADAR YÜKSELDİ

Konyaspor altyapısından yetişen Abdülkerim Bardakcı, sezonun 2. haftasında oynanan Beşiktaş maçında formasını alırken, ortaya koyduğu performansla da sahadaki yerini kimseye vermedi. Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in de dikkatini çeken Konyalı futbolcu, Dünya Kupası 2022 Avrupa Elemelerinde oynanan Norveç ve Letonya maçlarının kadrosuna da davet edilmiş, ancak burada forma şansı bulamamıştı.  

BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE VE GALATASARAY’I PEŞİNE TAKTI

Bu sezon ülkemizi Avrupa Kupaları’nda temsil edecek Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, yoğun maç trafiğinde sorun yaşamamak adına savunma hattını zenginleştirmeyi planlıyor. Bu noktada yerli, her daim oynamaya hazır ve hırslı oyunculara yönelen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın transfer listesinde, Abdülkerim Bardakcı da üst sıralardaki yerini aldı. Kulüplerden henüz resmi teklif gelmezken, futbolcu için nabız yokladıkları öğrenildi.

BEŞİKTAŞ DEVRE ARASINDA DA NABIZ YOKLADI

Abdülkerim Bardakcı’nın yükselen performansı, ilk olarak Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın dikkatini çekti. Sezonu Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nı kaldırarak noktalayan Beşiktaş, devre arası transfer döneminde de Abdülkerim Bardakcı için nabız yoklamıştı.
Haber: Hasan Yıldırım

DİĞER HABERLER