Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

7 yıl oldu... Konya'da kaybolan küçük Yasin'den haber yok

08.04.2023 15:19:00
Konya’nın Akören ilçesinde o dönem 6 yaşında olan ve evlerinin önünde oynadığı sırada kaybolan Yasin Şahin’in izine 7 yıldır ulaşılamadı.
Konya'nın Akören ilçesine bağlı Belkuyu Mahallesi'nde yaşayan Yavuz ve Ümmü Şahin çiftinin anaokulu öğrencisi Yasin, 4 Nisan 2016 günü evlerinin önünde oynarken kayboldu. Çantasını müstakil evlerinin duvarına astıktan sonra bir anda sır olan çocuğun bulunması için jandarma ve AFAD ekipleri uzun süre çalışma yaptı.

Küçük Yasin'in izine rastlanılamadı
80 kilometrelik alanda özel eğitimli iz takip köpekleri, droneler ve helikopterle yapılan aramalarda sonuç alınamadı. Kadavra köpekleri ile de yapılan aramalarda küçük Yasin'in izine rastlanılamadı.

7 yıl geçti...
Küçük Yasin'in kaybolmasının üzerinden 7 yıl geçti. Anne Ümmü Şahin, artık üzülmeyi bile unuttuklarını söyledi.
"Oğlumun ölüsünü veya dirisini bana getirsinler"
Sabah gazetesine konuşan acılı anne "Benim oğlumun ölüsünü veya dirisini bana getirsinler. Dile kolay 7 yıl oldu. Geçen zamanı bir de bize sorsunlar. Artık üzülmeyi bile unutur olduk. Kardeşleri ağabeylerini soruyor ama ben cevap veremiyorum. Çünkü bir anne olarak oğlumun nerede olduğunu bilmiyorum. Ölü mü sağ mı bilmiyorum. Bu acının son bulmasını istiyorum" dedi.

"Bu belirsizlik bizi kahrediyor"
Baba Yavuz Şahin ise, "Beklemekten başka bir şey yapamıyoruz. Ha bugün ha yarın çıkıp gelir diye ümit ediyoruz. Bu belirsizlik bizi kahrediyor" diye konuştu.

DİĞER HABERLER