Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

5 ilde eğitime kar engeli

13.01.2022 09:41:00
Yurtta etkili olan kar ve tipi nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitim öğretime 1 gün ara verildi.
Ağrı
Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde köy okullarında ve taşımalı eğitim gören öğrenciler için okulların bir gün tatil edilmesine karar verildi.

Bayburt
Bayburt genelinde yoğun kar ve buzlanma nedeniyle bugün için eğitime ara verildi.

Tunceli
Tunceli Valiliği, kar yağışının etkili olduğu Hozat ilçesinde sadece taşımalı eğitime, Ovacık, Pülümür ve Nazimiye ilçelerinde ise eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.


Ordu
Ordu'nun Korgan, Mesudiye ve Akkuş ilçelerinde de kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verilecek.

Konya
Konya'da da yoğun kar yağışı nedeniyle Ahırlı, Akören,  Bozkır, Derbent, Yalıhöyük, Güneysınır, Derebucak, Hadim, Seydişehir, Yunak ve Taşkent  ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar ile liselerde dersler uzaktan eğitim şeklinde gerçekleştirilecek.

Yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle İlçe Hıfzı's-Sıhha Kurulu Kararıyla Selçuklu ilçesi Tepekent ve Başarakavak mahalleleri ile buraya öğrencisi taşınan yerleşim yerlerinde  13 Ocak 2022 Perşembe günü yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi. Bu süre zarfında uzaktan eğitim yapılacaktır.

Ayrıca  Meram ilçesindeki İnlice İlköğretim Okulu, Gökyurt İlköğretim Okulu, Hatunsaray İmam Hatip Ortaokulu, Hatunsaray İlköğretim Okulu, Karadigin Yeniaylar İlköğretim Okulu, Kızılören İlköğretim Okulu, Sefaköy İlköğretim Okulu, Sefaköy İmam Hatip Ortaokulu, Güneydere İlköğretim Okulu, Yeşiltekke İlköğretim Okulu, Karadigin Deresi İlköğretim Okulu, Kayalı İlköğretim Okulu, Evliyatekke İlköğretim Okulu, Yeşildere İlköğretim Okulu, Mustafa Bağrıaçık İlköğretim Okulu ve bu okullara öğrencisi taşınan yerleşim yerlerinde de uzaktan eğitim yapılacak.

Açıklamalarda, engelli ve hamile personele de bir gün idari izin verildiği duyuruldu. 

DİĞER HABERLER