Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

30 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu! Kıskıvrak yakalandı

15.11.2021 12:43:00
Kasten öldürme suçundan 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve geçtiğimiz Cuma günü bir eğlence mekanına giderek bir kişiyi silahla yaralayan şahıs polis ekiplerince saklandığı yerde yakalanarak cezaevine gönderildi.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği Ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde hakkında kasten öldürme, hükümlü ve tutuklunun kaçması suçlarından aranan, 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan (25) M.A.Y. isimli şahsın aynı zamanda Konya’da bir eğlence mekanında silahla kasten yaralama olayına karıştığı tespit edildi.

EĞLENCE MEKANINA SİLAHLI SALDIRI DÜZENLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ
Polis ekiplerince yapılan çalışmalarda M.A.Y.’nin fetih mahallesindeki saklandığı adres tespit edilerek operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda evin etrafı sarıldı. Evde olduğu tespit edilen M.A.Y. suç aleti silahla beraber polis ekiplerine teslim oldu.
Kasten Adam Öldürme, Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması suçlarından 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve son olarak silahla kasten yaralama olayına karışan M.A.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

DİĞER HABERLER