Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

25 puanla 19. sırada yer alan Konyaspor'da hataya yer yok

23.02.2024 11:47:00
Konyaspor, Süper Lig’in 27. haftasında Hatayspor’u ağırlayacak. 24 Şubat Cumartesi günü Konya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi Adana bölgesi hakemlerinden Zorbay Küçük yönetecek

Konyaspor, Süper Lig’in 27. haftasında Hatayspor’u ağırlayacak. 25 puanla 19. sırada yer alan yeşil-beyazlılar, 29 puanla 14. sırada yer alan rakibiyle altın değerinde 6 puanlık maça çıkacak. Konyaspor ile Hatayspor arasında 24 Şubat Cumartesi günü Konya Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak.

Zorlu karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek
Konyaspor ile Hatayspor arasında oynanacak karşılaşmayı Adana bölgesi hakemlerinden Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ve Murat Temel üstlenecek. Ömer Tolga Güldibi ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.


Hatay’da tek eksik var
Konyaspor’da kritik Hatayspor maçı öncesinde herhangi bir eksik bulunmuyor. Beşiktaş maçında cezasını tamamlayan kanat oyuncusu Marlos Moreno’nun yanı sıra; sakatlıktan dönen stoper Adil Demirbağ ve forvet Muhammet Demir de şans bulması halinde bu maçta görev alabilecek. Konuk Hatayspor’da ise kanat oyuncusu Doğukan Sinik sakatlığından dolayı bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Konyaspor’un muhtemel 11’i
Teknik direktör Fahrudin Ömerovic nezaretinde 4-2-3-1 dizilişiyle mücadele eden Konyaspor’un, zorlu Hatayspor maçında da aynı sistemle sahada yer alması bekleniyor. Yeşil-beyazlıların kalesinde Jakub Slowik (27), savunma 4’lüsünde Ahmet Oğuz (22), Adil Demirbağ (4), Filip Damjanovic (33) ve Guilherme Sitya (12), 2’li ön liberoda Uğurcan Yazğılı (5) ve Steven Nzonzi (37), 3’lü orta sahada Louka Prip (11), Alexandru Cicaldau (8) ve Marlos Moreno (70), forvette ise Sokol Cikalleshi’nin (17) forma giymesi bekleniyor.

Hatayspor’un muhtemel 11’i
Teknik direktör Volkan Demirel nezaretinde 4-2-3-1 sistemiyle mücadele eden Hatayspor’un, kritik Konyaspor maçında da aynı sistem ve dizilişle sahada yer alması bekleniyor. Bordo-beyazlıların kalesinde Erce Kardeşler (1), savunma 4’lüsünde Rigoberto Rivas (99), Guy-Marcelin Kilama (3), Nikola Maksimovic (19) ve Cemali Sertel (88), 2’li ön liberoda Chandrel Massanga (4) ve Abdulkadir Parmak (6), 3’lü orta alanda Ömer Faruk Beyaz (7), Halil Dervişoğlu (11) ve Fisayo Dele-Bashiru (17), tekli forvette ise Renat Dadashov’un (9) görev alması bekleniyor. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER