Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

2023-2024 sezonu için Konyaspor'da geri sayım

04.08.2023 15:49:00
2023-24 sezonu için geri sayıma geçen Konyaspor, sezon öncesindeki son provasında Ankaragücü’nün konuğu olacak. Yeşil-beyazlılar 5 Ağustos Cumartesi günü Beştepe Tesisleri’nde sarı-lacivertli ekiple karşılaşacak. Müsabaka saat 17.30’da başlayacak.
Süper Lig’de 2023-24 sezonu için geri sayıma geçen Konyaspor, sezon öncesindeki son provasında Ankaragücü’nün konuğu olacak. 5 Ağustos Cumartesi günü Ankaragücü’nün Beştepe Tesisleri’nde oynanacak kritik prova, saat 17.30’da başlayacak. 

İlk 3 provada umut vermişti
Konyaspor sezon öncesindeki ilk 3 hazırlık maçında umut vadetmişti. Sırasıyla Samsunspor, Alanyaspor, Sebail ve Kayserispor ile karşılaşan yeşil-beyazlılar, burada gösterdiği performansla gelecek adına umut vermişti. 

Stanojevic, sezonun 11’ini deneyecek
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic’in, Ankaragücü ile oynanacak hazırlık maçında sezonun ideal 11’ini sahaya sürmesi bekleniyor. Yeşil-beyazlıların kalesinde Paul Bernardoni, savunma 4’lüsünde Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş ve Guilherme Sitya, 2’li ön liberoda Soner Dikmen ve Cicaldau, 3’lü orta sahada Robert Muric, Yunus Mallı ve Konrad Michalak, forvette ise Sokol Cikalleshi’nin görev alması bekleniyor.(Yunus Köroğlu)

DİĞER HABERLER