Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

1922 Konyaspor Silivrispor’a hazırlanıyor

07.03.2024 10:14:00
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, ligin 23. haftasında deplasmanda oynayacağı Silivrispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Hafta başından bu yana tempolu bir çalışma döneminden geçen yeşil-beyazlılar; 8 Mart Cuma günü yapacağı antrenmanla birlikte taktik çalışmalarını noktalayacak. 1922 Konyaspor, 9 Mart Cumartesi günü yapacağı ter antrenmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Silivrispor ile Konyaspor arasında; 10 Mart Pazar günü Silivri Müjdat Gürsu Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. 


Yavru Kartallar çıkış arıyor
İçinde bulunduğumuz 2023-24 sezonu öncesinde satılması ya da kapatılması gündemde olan 1922 Konyaspor, alınan son karar doğrultusunda Konyaspor Akademisi’nden genç oyuncularla sezona başlamıştı. Yavru Kartallar ligin ilk devresini küme hattının içinde tamamlarken; devre arası transfer döneminde yaptığı 11 takviyeyle daha tecrübeli ve dinamik bir takım haline geldi. Ligde kalma yolunda dev bir atım adan yeşil-beyazlılar, ilk yarıda topladığı puanlara ikinci devrenin 4 maçında ulaşmıştı. İkinci devre daha tehlikeli bir takım görüntüsüne bürünen 1922 Konyaspor, Silivri karşısında kazanarak yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. (Hasan Yıldırım)

 

DİĞER HABERLER