Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

1922 Konyaspor sil baştan!

27.12.2023 13:12:00
Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’un TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden pilot takımı 1922 Konyaspor, kadro mühendisliği konusunda yapılanmaya gitti.

Osman Baharoğlu başkanlığında yeni bir döneme başlayan yeşil-beyazlılar, ilk olarak rotasını kadro yapısına çevirdi. 2023-24 sezonunun başlamasına 1 hafta kala Konyaspor Akademisi’nden genç oyuncularla kurulan yeşil-beyazlılar, devre arası transfer döneminde daha tecrübeli oyuncuları kadrosuna katacak. 


7 futbolcuya veda edildi
1922 Konyaspor’da 7 oyuncuyla da yollar ayrıldı. Yeşil-beyazlı takımda kendilerinden beklenen performansın altında kalan Abdulsamet Kaya, Veysi Karaduman, İsmail Ekdi, Emirhan Kaya, Arda Mert Kalkan ve Ahmet Türen ile yollar ayrılmıştı. Öte yandan genç kaleci Murat Köse ise tecrübe kazanması adına U18 takımına gönderilmişti. 

 
Tecrübeli oyuncular tercih edilecek
Sezonun ilk devresinde tecrübesizlikten dolayı birçok sorun yaşayan 1922 Konyaspor, devre arası transfer döneminde biraz daha tecrübeli isimleri transfer edecek. Daha çok skora gitmeyi planlayan yeşil-beyazlı takımda, genç oyunculara da zaman zaman şans verilerek gelişimlerine katkı sağlanmak isteniyor. (Veli Şengül)

 

DİĞER HABERLER