Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

1922 Konyaspor derin bir nefes aldı!

25.03.2024 15:16:00
Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’un; TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden pilot takımı 1922 Konyaspor derin bir nefes aldı.

Sezon başında satılması ya da kapatılması gündemde olan yeşil-beyazlılar; alınan son kararla birlikte ligin başlamasına 1 hafta kala Konyaspor Akademisi’nden genç oyuncularla kurulmuş ve sezona başlamıştı. Ligin ilk devresinde 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak 6 puan toplayan Yavru Kartallar, süreci 13. sırada küme hattının içinde tamamlamıştı. 1922 Konyaspor, o dönem için ligden düşmenin en büyük adaylarından birisi olarak gösterilmişti. 


Yavru Kartallar devre arasında toplandı
1922 Konyaspor, devre arasında toplandı. Yeşil-beyazlılar Ömer Korkmaz’ın Konyaspor Başkanı olmasıyla birlikte kimlik değiştirdi. Sezon başında yönetimi devralan Fevzi Tezcan başkanlık koltuğunu Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Osman Baharoğlu’na bıraktı. Baharoğlu nezaretinde takıma 11 transfer yapılırken; bir anda rakiplerinin zorlayan iddialı bir ekip oluştu.

Bayburt’u yendi, ateş hattından çıktı
Konyaspor’un pilot takımı olan 1922 Konyaspor, ligin 25. haftasında sezonun kırılma maçlarından birisine çıktı. Yavru Kartallar kendisinden 1 puan farkla üst sırada yer alan Bayburt Özel İdarespor’u ağırlarken; rakibini 4-0'lık skorla geçerek küme düşme hattının üstüne çıktı. Haftayı 20 puanla 11. sırada tamamlayan 1922 Konyaspor, derin bir nefes aldı. (Veli Şengül)

 

DİĞER HABERLER