Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

18 Ocak'ta Erdoğan açıklayacak! AK Parti Konya Belediye Başkan adayı kim olacak?

16.01.2024 15:51:00
AK Parti'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayının da açıklanacağı tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü yapılacak. Tanıtım toplantısında Ankara ve İzmir'in de bulunduğu 48 ilin belediye başkan adayları belli olacak. Peki, Ak Parti Konya Belediye Başkan adayı kim olacak? İşte, detaylar…

31 Mart'taki yerel seçimlere az bir zaman kaldı. Türkiye, yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek.  AK Parti Konya Belediye Başkan adayının kim olacağı ise Konyalılar tarafından merak ediliyor. Peki, AK Parti Konya Belediye Başkan adayı kim olacak? İşte, ayrıntılar…

AK PARTİ KONYA ADAYI MERAK EDİLİYOR
81 ilde araştırılan listelerde en çok büyükşehir belediye başkan adaylarının isimleri sorgulanıyor. O sorgulamaların arasında AK Parti Konya Belediye Başkan adayı da var. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAYACAK
AK Parti’nin tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Konya, Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir toplamda 48 belediye başkan adayını daha açıklayacak. Daha önce 14 Ocak Pazar günü yapılacağı duyurulan toplantı, Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 9 askerin şehit olduğu terör saldırısı nedeniyle ertelenmişti.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLACAK?

Birçok ilin belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından gözler AK Parti Konya Belediye Başkan adayına çevrildi. Konya Büyükşehir'de Uğur İbrahim Altay ile yola devam edileceği iddia ediliyor. 

 

DİĞER HABERLER