DOLAR : 44,950₺
EURO : 52,819₺
STERLİN : 60,853₺
GRAM : 6.901₺
ÇEYREK : 11.404₺
CUMHURİYET : 44.753₺
GREMSE : 111.830₺
3.Sayfa

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı görevden uzaklaştırıldı

Eklenme: 21.04.2026 - 13:39

"Rüşvet" suçundan 5 yıl 3 ay 10 gün hapis cezası verilen Adana'da Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı İçişleri Bakanlığı'nca görevden uzaklaştırıldı.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı görevden uzaklaştırıldı
Reklam alanı

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı hakkında “Rüşvet vermek” suçu nedeniyle yürütülen soruşturma sonucunda 5 yıl 3 ay 10 gün hapis cezası verildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Demirçalı, Anayasanın 127’nci maddesi ile 5393 sayılı Belediye Kanununun 47’nci maddesi uyarınca geçici bir tedbir olarak İçişleri Bakanlığı’nca görevden uzaklaştırıldı.


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap