Edinilen bilgiye göre kaza, Behzat Bulvarı'nda meydana geldi. Yoğun trafik sırasında ananesinin yanından bir anda yola fırlayan çocuğa otomobil çarptı. Sürücünün ani fren yaparak durması sonucu çocuk otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Annesi tarafından düştüğü yerden kaldırılan çocuk kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Aynı yolda bir başka kaza da minibüsünden inerek yolun karşısına geçmek isteyen şahsa otomobil çarpması sonucu meydana geldi. Yayanın koşar adımlarla yola aniden çıkması sonucu meydana gelen kaza güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Otomobilin çarpması sonucu yere düşen şahıs kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Aynı nokta farklı bir zaman diliminde yaşanan kazada ise tali yoldan ana yola çıkan otomobile motosiklet çarptı. Motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisi ile yere düşerek yaralandı.
Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!
0
0
0
0
0
0
2
0
Yorumlar
Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”