DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
3.Sayfa

'Yenidoğan çetesi' davasında 3. duruşma

Eklenme: 19.02.2025 - 10:31

Anlaşmalı özel hastaneler aracılığıyla haksız kazanç sağladıkları ve bebek ölümlerine yol açtıkları iddiasıyla yargılanan Yenidoğan çetesi davasının 3'üncü duruşmasının görülmesine başlandı.

'Yenidoğan çetesi' davasında 3. duruşma
Reklam alanı

Yenidoğan çetesi davasında üçüncü duruşma sanık savunmalarının alınmasıyla sürüyor.

47 sanıkla başlayan davada, örgütyöneticisi İlker Gönen’in tutuklu bulunduğu cezaevinde intiharı sonrası sanık sayısı 46'ya düştü.

Gönen’in avukatı Aydın Mantar, sanık Fırat Sarı’nın da avukatı olduğunu belirterek söz aldı,, duruşmaların kapalı yapılmasını talep etti.

Duruşmada tanıklar dinleniyor
Tanık sıfatıyla söz alan hemşire Şenay Çalıkoğlu,, Opera isimli bebeğin hastaneye entübe halde getirildiğini söyledi.

Mahkeme başkanının "para alındığına dair duyumun var mı" sorusuna "direkt bilgim yok ama ortalıkta günlük 20 bin lira alındığı söyleniyordu" diye yanıt verdi.

Tanık doktor Oktay Torun, yoğun bakımda çalışmadığını, Kaya bebeğe müdahale etmediğini söyledi.Sanık avukatın "epikrizde imzanız var" sözü üzerine ise "Ben Kaya bebeği hiç görmedim. Elektronik imza yanımdadır. Biri alıp imzaladıysa, hastane yönetimi alıp imzalamıştır" dedi.Duruşma tanıkların dinlenmesiyle devam ediyor. 


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 1
😡 0
👎 1
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 2 tepki

Yorum Yap