Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde 25 yaşındaki Uzman Çavuş Cuma Ambar, teyzesiyle boşanma aşamasındaki Ahmet Altuğ'u beylik tabancasıyla öldürdükten sonra kendi hayatına son verdi.
Kahramanmaraş'ta genç bir uzman çavuş, teyzesinin eşini öldürüp intihar etti.
Olay, dün gece geç saatlerde Ekinözü ilçei Öztürk Mahallesi'nde meydana geldi. Ahmet Altuğ (39), boşanma aşamasında olduğu eşi E. Altuğ ile konuşmak için kayınpederinin evine gitti.
Evin önünde taraflar arasında tartışma çıktı. Olayı öğrenen E. Altuğ'un yeğeni Uzman Çavuş Cuma Ambar da sokağa gelerek tartışmaya dahil oldu.
Büyüyen tartışma sırasında Cuma Ambar, beylik tabancasıyla Ahmet Altuğ’a ateş etti. Cuma Ambar daha sonra aynı silahı başına dayayıp tetiği çekti.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde Cuma Ambar ve Ahmet Altuğ’un hayatını kaybettiği belirlendi.
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ambar ve Altuğ'un cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: DHA
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
kaliteli bir ekonomi ve sanayiye ayak uydurma yapılmalıdır ve refah seviyesi insanlara ulaşabilmelidir.
Yorum Yap
Konya'da bir iş yerinde yangın çıktı! 1 kişi hayatını kaybetti
"Covid-19 salgını sürecinde BioNTech aşısı gelmediği" iddialarına yalanlama
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği ile Tarım ve Orman bakanlıklarının bütçesi kabul edildi
Markete patlayıcı madde atan 2 şüpheli tutuklandı
Bakan Göktaş: 68 ulusal ve uluslararası proje yürütüyoruz
Güllü'nün oğlu Tuğberk Yağız Gülter savcılıkta ifade verdi: Cinayetse alakası olan herkesten şikayetçiyim
İsrail basınına göre, orduda toplu istifa olasılığı gündemde
Hamas: Netanyahu'nun Aksa'da Burak Duvarı'na baskın düzenlemesi kabul edilemez
TUSAŞ Airbus'a 500'üncü gövde teslimatını gerçekleştirdi
AB, 2035 yılı için öngördüğü içten yanmalı motor yasağını hafifletiyor
Bakan Kurum: Kira ve konut fiyatlarını dengeleyeceğiz
Filistinli kurumlar: İsrail hapishanelerindeki Filistinli esir sayısı 9 bin 300'e ulaştı