Osmaniye'de jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda şüphelinin açtığı ateşte Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Bozkurt şehit oldu, 1 teğmen ile 1 astsubay yaralandı. Şüpheli ise sağ yakalandı.
Reklam alanı
Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Fakıuşağı Mahallesi 45012 Sokak'ta uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen Adil D.'nin evine operasyon düzenledi. Eve gelen ekipleri gören Adil D., askerlerin üzerine ateş açtı. İlk ateşte Teğmen Şule Erdoğdu ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Bozkurt ve Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Baysal yaralandı. Çağırılan ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Bozkurt, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamayarak şehit oldu. Hatay nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Astsubay Hasan Bozkurt'un evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. Yaralı Teğmen Erdoğdu ile Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Baysal’ın sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
ŞÜPHELİ YAKALANDI
Operasyonda şüpheli Adil D. de sağ yakalanıp, gözaltına alındı. Adil D., sorgulanmak üzere jandarma komutanlığına götürüldü.
ŞÜPHELİ YAKALANDIOperasyonda şüpheli Adil D. de sağ yakalanıp, gözaltına alındı. Adil D., sorgulanmak üzere jandarma komutanlığına götürüldü.
Kaynak: DHA
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
0
❤️
0
😊
0
😡
3
👎
0
😂
0
😢
2
😲
1
Toplam 6 tepki
Yani hem ateş açsın hem şehit var hem yaralı sağ yakalandı şaka gibi vurun gitsin ateş açtı karşılık verdi geberdi gitti
Şunları içeri tıkıp köy danası gibi beslemeye gerek yok. Teröristten ne farkı var bunların. Gebertin gitsin. Bu ne abi ya! Şehidim hakkını helal et biz bu işi beceremedik!
Bir kaç tanesini kesmek lazim sonra topu duzelir. Kökünü kurutma oprasyonu nerede gun gectikçe sayilari artiyor. Rabbim sonumuzu hayir etsin..
Yorum Yap
Fenerbahçe ile Konyaspor 49. randevuda
75 yaşındaki Fatma teyzenin Kur'an-ı Kerim öğrenme azmi
Yerin 150 metre altındaki bu mağarada şifa arıyorlar
Umre için bisikletle yola çıktı, 3 bin 450 kilometre pedal çevirip Medine'ye ulaştı
32-33 yılda bir gerçekleşiyor! Üç aylar yeniden başlıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 3 bin personel alım müjdesi
TOKİ'nin ilk kura çekim tarihi belli oldu!
Konya'nın bu belediyesinden 2025'te eğitime güçlü yatırım!
Karatay’da gençlere ilham veren buluşma
Yeni haftada hava nasıl olacak?
TBMM'de yeni haftada bütçe maratonu devam edecek
Kasımda 502 firmaya dahilde işleme izin belgesi verildi