DOLAR : 42,63₺
EURO : 49,57₺
STERLİN : 56,92₺
GRAM : 5.809,90₺
ÇEYREK : 9.556,46₺
CUMHURİYET : 37.915,24₺
3.Sayfa

Uluslararası uyuşturucu baronu Mersin'de yakalandı

Eklenme: 22.12.2023 - 11:14 Güncelleme: 22.12.2023 - 11:15

Uluslararası uyuşturucu ticareti suçundan aranan uyuşturucu baronu Zafer Ramadan Mersin'de yakalandı.

Uluslararası uyuşturucu baronu Mersin'de yakalandı
Reklam alanı

Milli istihbarat Teşkilatı ve Mersin il Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı istihbari çalışama neticesinde uluslararası uyuşturucu baronu, 'Zafer Ramadan'ın Mersin’de olduğunu tespit etti.

 

Yapılan teknik ve fiziki çalışma neticesinde uluslararası uyuşturucu baronunun Mezitli İlçesi’nde kaldığı adres tespit edildi.

 

Tespit edilen adrese özel hareket ve drone destekli şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonda uluslararası uyuşturucu ticareti suçundan araması olan, uyuşturucu baronu ‘Zafer Ramadan’ yakalandı.

 

Gözaltına alınan uluslararası uyuşturucu baronu sorgulanmak üzere Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 1
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 1 tepki

Yorumlar

  • Alliş 717 gün önce

    Güzelim ülkem de hergün bir baron yakalanıyor bu ülke bu kadar mı yol geçen hanı oldu yönetenler utanmıyor ama ben utanıyorum bu durumdan

Yorum Yap