Son Dakika Haberler

Denizli'nin Buldan ilçesinde bir seyyar satıcı ile satış yapmasına izin vermeyen zabıta arasında çıkan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Seyyar satıcı ve zabıta birbirine girdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde sokakta halı satışı yapmaya çalışan seyyar satıcı, zabıta engeline takıldı. Alanyazı Meydanı'nda devriye gezen ekipler, seyyar satıcıya gitmesi uyarısında bulundu.

SEYYAR SATICI İLE KAVGA ETTİ
Bunun üzerine taraflar arasında sözlü tartışma yaşandı. Ağız münakaşasının ardından seyyar satıcı ve zabıta arasında kavga çıktı.

POLİS AYIRDI
Kavgaya olay yerinden geçmekte olan vatandaşlar da katılınca çıkan kavga, büyümeden Buldan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Yaklaşık 100 kişilik gruba müdahale eden polis ekipleri, kavgaya karışan kişileri olay yerinden uzaklaştırdı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kavga lince dönüşmeden Buldan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından önlenen olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.


Kaynak: İHA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • X
    Xyz
    26 gün önce

    İşte medeni tr

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”