DOLAR : 42,61₺
EURO : 49,48₺
STERLİN : 56,78₺
GRAM : 5.822,99₺
ÇEYREK : 9.579,62₺
CUMHURİYET : 38.007,30₺
3.Sayfa

Şantiyede ayağı kayıp düşen işçinin yüzüne inşaat demiri saplandı

Eklenme: 09.04.2025 - 14:24

Hatay'ın İskenderun ilçesinde çalıştığı şantiyede ayağı kayıp düzen işçinin yüzüne inşaat demiri saplandı. Hastaneye kaldırılarak ameliyata alınan adamın yüzüne saplanan demir, doktorların kontrolünde, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Şantiyede ayağı kayıp düşen işçinin yüzüne inşaat demiri saplandı
Reklam alanı

Hatay'ın İskenderun ilçesindeki bir şantiyede çalışan Muharrem Tunç, sabah saatlerinde ayağı kayarak düştü. Bu sırada yerdeki inşaat demiri, Tunç'un boynundan girip yanağından çıktı.
YÜZÜNE SAPLANAN DEMİRLE HASTANEYE KALDIRILDI
Diğer işçilerin ihbarıyla şantiyeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, Tunç'u yüzüne saplanan demirle birlikte hastaneye kaldırdı.DOKTOR KONTROLÜNDE İTFAİYE TARAFINDAN ÇIKARILDI
Ameliyata alınan Muharrem Tunç’un yüzüne saplanan demir, doktorların kontrolünde itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Tunç'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

 


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 1
😲 6
Toplam 7 tepki

Yorumlar

  • Bülent 244 gün önce

    Allah esirgeye Ya Rabbim.

Yorum Yap