DOLAR : 45,606₺
EURO : 52,911₺
STERLİN : 61,126₺
GRAM : 6.597₺
ÇEYREK : 10.840₺
CUMHURİYET : 42.700₺
GREMSE : 106.751₺
3.Sayfa

Şantiye alanında yanmış kadın cesedi bulundu

Eklenme: 19.05.2026 - 16:31

İzmir'in Torbalı ilçesinde ihbar sonrası gidilen şantiye alanında 73 yaşındaki Emine Dönmez'e ait olduğu tespit edilen yanmış ceset bulundu. Olayla ilişkin gözaltına alınan 46 yaşındaki Dilek D., ifadesinde arabada öksürürken sırtına vurması sonucu başını çarpıp hayatını kaybettiğini ve panik yaptığı için cesedi yaktığın iddia etti.

Şantiye alanında yanmış kadın cesedi bulundu
Reklam alanı

İzmir Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yanmış bir kadın cesedi olduğu ihbarı üzerine harekete geçti. 

YANMIŞ KADIN CESEDİ BULUNDU 
Ekipler dün saat 19.00 sıralarında, Yedi Eylül Mahallesi 5508 Sokak yanından geçen Fetret Çayı yakınlarındaki şantiye alanına gitti.

Ekipler, burada buldukları yanmış cesedin Emine Dönmez'e ait olduğunu belirledi.

1 KADIN GÖZALTINA ALINDI 
Dönmez'in cesedinin yanındaki Dilek D., polis ekiplerince gözaltına alındı.

Emine Dönmez'in cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI 
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, gözaltına alınan Dilek D., hakkındaki cinayet iddialarını reddetti.

"PANİK OLDUM, CESEDİ YAKTIM"
Dilek D., ilk ifadesinde, "Emine Dönmez, annemin eski komşusu. Bir süre beraber gezdik. Otomobilde rahatsızlandı, öksürmeye başladı. Yardımcı olmak için sırtına vurunca başını çarpıp, yaşamını yitirdi" dedi.

Dilek D., sonrasında panik olup, cesedi yaktığını da söyledi.

Dilek D.'nin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. 


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap